Terug

Wens iemand beterschap met een kaasje van SayCheeseToday (0)

Bij SayCheeseToday vind je het leukste cadeau om iemand beterschap te wensen. Geen fruitmand, bosje bloemen of ballon: nee, een kaasje. Onze kleine kaasjes zijn er in meerdere smaken.

Filters

    Overal gekeken, en wat denk je... niets gevonden...

Beterschapswens door de brievenbus? Stuur een kaasje!

Bij SayCheeseToday vind je het leukste cadeau om iemand beterschap te wensen. Geen fruitmand, bosje bloemen of ballon: nee, een kaasje. Onze kleine kaasjes zijn er in meerdere smaken. Ze worden gemaakt op de boerderij, op traditionele wijze. Het is dus niet alleen een verrassend, maar ook een verantwoord cadeautje. En omdat onze kaasjes niet te groot zijn, passen ze zelfs door de brievenbus. Handig!

Welke smaak kies je?

Bij SayCheeseToday kun je kiezen uit verschillende kaas-smaken. Daarbij kan je ook altijd een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij begrijpen, dat is lastig kiezen. Daarom helpen we je graag een handje, met onze top 3 van kaasjes als beterschapswens:

  1. Naturel Goudse kaas. Als je ziek bent heb je niet altijd zin in sterke smaken. Dan is ons naturel kaasje de ideale keuze. Zacht en mild van smaak, en heerlijk romig.  
  2. Goudse kaas met walnoot. In deze kaas zit een fenegriek zaadje dat smaakt nootachtig, erg gezond want het is rijk aan ijzer en koper. Misschien net wat de ontvanger nodig heeft!
  3. Goudse kaas met kruiden. Dit kaasje heeft een frisse kruidensmaak, met peterselie, bieslook en brandnetel. Dat is gezond én lekker. Een prima cadeau om iemand beterschap mee te wensen.

Kies een doosje en schrijf je bericht

Laat je cadeautje bezorgen in één van onze leuke thema-doosjes, om de zieke nog extra op te vrolijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons “Things will get better”-doosje, of het “Een dikke knuffel van mij”-doosje? Je maakt je bestelling helemaal af met een persoonlijk berichtje. Die komt dan op een mooi kaartje, bij het kaasje.

Bestel direct je kaascadeau

Wil je iemand beterschap wensen met een leuk én lekker cadeautje? Bestel dan één van de kaasjes van SayCheeseToday. We bezorgen ze direct bij de ontvanger. In de brievenbus, dus ze hoeven geen pakketje aan te nemen. Dat is nog eens goed geregeld.

Over onze kaasjes

De kaas van SayCheeseToday is echte kaas van de boerderij. Het wordt gemaakt op de kaasboerderij van de familie Berkhout. Hun koeien grazen lekker op de wei. Dit geeft de melk een volle smaak, en dat proef je ook in de kaas. Ted en Jack maken de kaasjes op traditionele wijze. Geen grote machines dus, maar liefdevol handwerk komt eraan te pas. De recepten maken zij zelf. Door eindeloos proberen, proeven, aanpassen en weer proeven ontstaan er heerlijke kaasjes, waar iedereen blij van wordt.

Kortom: onze kaasjes zijn niet alleen heel erg lekker, ze zijn ook duurzaam en verantwoord geproduceerd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    SayCheeseToday 9.0 / 10 - 617 Reviews @ Kiyoh