Terug

Coronavirus en SayCheeseToday, hoe zit dit nu precies?

 

Kan Corona door voedsel worden overgedragen?

Corona heeft een dier of mens nodig om te overleven en dus overdraagbaar te zijn. Dat kan niet op voedsel. Er is volgens het RIVM geen bewijs dat voedsel een bron is om het nieuwe Coronavirus over te dragen. 

Kan Corona overgedragen worden door een verzendverpakking?

Voor verzendverpakkingen zijn geen bewijzen gevonden dat Corona overdraagbaar is. Ook hiervoor geldt dat een dier of mens nodig is om te overleven. Verstuur je een brievenbus cadeautje dan is er zelfs geen contact tussen de postbezorger en de ontvanger. Verstuur je een pakket dan is de richtlijn om 1,5 meter afstand te houden en fysiek contact te vermijden. De postbezorger volgt de richtlijnen van het RIVM en zij weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. 

Kan ik veilig een SayCheeseToday kaas cadeautje bestellen?

Ja, je kan veilig een kaas cadeautje bestellen en versturen. Alle kaasjes van SayCheeseToday zitten in de paraffine, dat is een laagje “kaarsvet” die het kaasje volledig afsluit. Dit is niet nieuw voor ons, dit doen wij al jaren. Het beschermt de kaas tijdens het vervoeren en het verlengt de houdbaarheid. 

Heeft het Coronavirus invloed op de bezorgtijden?

Het is goed om daar wel rekening mee te houden. Vooralsnog worden de bestellingen voor 85% de volgende dag geleverd. SayCheeseToday kan geen leverdatum garanderen maar wel een verzenddatum. Om een teleurstelling te voorkomen verstuur jouw kaas cadeautje op tijd. 

Nog vragen? 

Zijn er vragen stel ze dan per Mail, Whatsapp of Messenger. Alle info is te vinden op onze klantenservice pagina, klik hier om naar de pagina te gaan. 

Daarnaast is het belangrijk om te melden dat SayCheeseToday de richtlijnen volgt van het RIVM en de overheid. Als er nieuws is omtrent het Coronavirus dan vervangen wij de informatie zo snel mogelijk op deze pagina. 

Wil je iemand verrassen die jou geholpen heeft, zorg heeft verleend of zomaar voor een verjaardag waar je niet bij kon zijn, stuur dan een lekker kaasje in een leuk doosje met een persoonlijk handgeschreven kaart. Zo door de brievenbus!

 

Bron: RIVM, Voedingscentrum.nl en PostNL

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    SayCheeseToday 8,9 / 10 - 600 Reviews @ Kiyoh