Terug

LET OP. Momenteel is onze Naturel kaas op.

Voor je verjaardag, een kaasje!

Een leuk, origineel verjaardagscadeau verzinnen is best lastig. Zeker als je eigenlijk geen tijd hebt. Je kunt bloemen laten bezorgen, een reep chocolade, of snel een envelop met geld langsbrengen...maar écht origineel is dat niet.

Filters

Voor je verjaardag, een kaasje!

Verjaardag? Wij bezorgen het cadeautje in de brievenbus!

Een leuk, origineel verjaardagscadeau verzinnen is best lastig. Zeker als je eigenlijk geen tijd hebt. Je kunt bloemen laten bezorgen, een reep chocolade, of snel een envelop met geld langsbrengen...maar écht origineel is dat niet. Met de kaasjes van SayCheeseToday heb je altijd een tof cadeau-idee. En we bezorgen het cadeau direct bij de jarige.

Welke smaak geef je cadeau?

Bij SayCheeseToday kun je kiezen uit meerdere smaken en verpakkingsdoosjes. Maar wij begrijpen, te veel keuzes is vooral lastig. Daarom helpen we je graag met onze top 3 van lekkerste cadeau-kaasjes:

  1. Goudse kaas met kruiden. Dit frisse, zachte kruidenkaasje wordt gemaakt met onder andere peterselie en bieslook. Iedereen vind ‘m lekker.
  2. Goudse kaas met Walnoot. Dit kaasje bevat Fenegriek zaad – leuk om je vrienden cadeau te doen, dus. Lekker en nog gezoend ook.
  3. Goudse kaas met Sambal. Een pittig kaasje. Lekker voor bij de borrel.

Kies een doosje en schrijf je persoonlijke bericht

Kies voor één van onze bijzondere themadoosjes om je kaasje in te verpakken. Zo maak je je verjaardagscadeau extra speciaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons “Leeftijd is niet belangrijk”-doosje, of het “You are the superstar of today”-doosje. Je maakt je cadeautje helemaal af met een persoonlijk berichtje. Bijvoorbeeld om de ontvanger een fijne verjaardag te wensen.

Bestel direct je cadeau, dan bezorgen wij ‘m bij de jarige

Wil jij je moeder, opa, neefje, partner, beste vriend of iemand anders verrassen met één van onze lekkere kaasjes? Plaats dan meteen je bestelling, dan zorgen wij dat je kaasje door de brievenbus valt. (Let op: op zondag en maandag wordt geen post bezorgd.)

Over onze kaasjes

De kaas van SayCheeseToday is echte kaas van de boerderij. Het wordt gemaakt op de kaasboerderij van de familie Berkhout. Hun koeien grazen lekker op de wei. Dit geeft de melk een volle smaak, en dat proef je ook in de kaas. Ted en Jack Berkhout maken de kaasjes op traditionele wijze. Geen grote machines dus, maar liefdevol handwerk komt eraan te pas. De recepten maken zij zelf. Door eindeloos proberen, proeven, aanpassen en weer proeven ontstaan er heerlijke kaasjes, waar iedereen blij van wordt.

Kortom: onze kaasjes zijn niet alleen heel erg lekker, ze zijn ook duurzaam en verantwoord geproduceerd.

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SayCheeseToday 8,2 / 10 - 442 Reviews @ Kiyoh