Terug

Kaas met verschillende kruiden

Onze kaasjes worden gemaakt in Noord Holland bij de familie Berkhout. Al meerdan 45 jaar maken ze kaas, en dat doen ze met melk van eigen koeien.

Kaas met verschillende kruiden

Aan de kaas wordt veel aandacht gegeven en er komt veel handwerk bij kijken. Zo wordt iedere kaasje van SayCheeseToday stuk voor stuk gedompeld in de paraffine. eerst de ene helft en dan de andere helft. Het zorgt ervoor dat de kaasjes mooi afgesloten raken waardoor er eigenlijk niets meer het de kaas kan gebeuren. Dit dompelen wordt gedaan nadat de kaas een paar weken heeft gerijpt op houten planken. De paraffine zorgt er ook voor dat de kaas heel lang houdbaar is, zeker enkele maanden in de koelkast.

Nieuwsgierig geworden naar de ingrediënten, klik dan op een kaas. 

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SayCheeseToday 8,1 / 10 - 414 Reviews @ Kiyoh