Terug

6 kaasje met verschillende kruiden | SayCheeseToday

Onze kaasjes worden gemaakt in Noord Holland. Al meerdan 45 jaar maken ze kaas op de boerderij, en dat doen ze met melk van eigen koeien.

6 kaasje met verschillende kruiden | SayCheeseToday

Aan de kaas wordt veel aandacht gegeven en er komt veel handwerk bij kijken. Zo wordt iedere kaasje van SayCheeseToday stuk voor stuk gedompeld in de paraffine, eerst de ene helft en dan de andere helft. Het zorgt ervoor dat de kaasjes mooi afgesloten raken waardoor er eigenlijk niets meer het de kaas kan gebeuren. Dit dompelen wordt gedaan nadat de kaas een paar weken heeft gerijpt op houten planken. De paraffine zorgt er ook voor dat de kaas heel lang houdbaar is, zeker enkele maanden in de koelkast.

Alles kaasjes hebben uiteraard verschillende kruiden, behalve de Naturel, die heeft geen kruiden, die is lekker Naturel ;-)

Originele brievenbus kaas

SayCheeseToday is de uitvinder van de brievenbus kaas, zo noemen ze dat op de kaasboerderij. Het idee is vrij simpel, maak een kaasjes en verklein die zo dat die door een brievenbus past. Het bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Ieder kaasje wat door de brievenbus moet passen mag niet dikker zijn dan 3 cm. Om het kaas cadeautje te kunnen versuren, met brievenbus post, moet het ook nog eens in een verpakking zitten, dus alles met elkaar mag het kaas cadeautje niet dikker zijn dan 3,2 cm. Het is uiteindelijk ons gelukt om de kaasje zo te maken dat ze door de brievenbus passen. De kaas cadeautjes worden inmiddels goed verkocht en de reacties zijn dan heel leuk om te horen. Wie zo een cadeautje heeft ontvangen staat in eerste instantie vreemd te kijken, kaas... via de brievenbus post..!? Een cadeautje.. voor mij!?  Het is de eerste reactie die vele krijgen te horen.

 

Van te voren besteld, en precies op tijd geleverd. Daarnaast alles plastic-vrij ingepakt, .. en het belangrijkste, ook de kaasjes(en biertjes) waren super lekker.
Alex Lebbink, Leiden
Super leuk om als bijvoorbeeld het als cadeau te doen. Het versturen naar het buitenland is geen probleem en alles netjes verpakt en heel aangekomen. Tot de volgende keer
Gerrit-Jan, Delingsdorf
Was binnen 2 dagen bezorgd. Leuk dat de persoonlijke tekst op een kaartje wordt geschreven. De ontvanger was heel blij met het cadeau
Madelijn, Rotterdam
De reactie van de ontvanger, "Thank you so much!!! <3 That really made me smile. ^^ Haha! Sambal ook nog eens! Geweldig!" Daar doen we het voor, toch?
R, Rosmalen
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    SayCheeseToday 8,9 / 10 - 558 Reviews @ Kiyoh