Zakelijk bestellen... Bekijk de mogelijkheden

Go to account settings

Van harte gefeliciteerd

Bestel nu eenvoudig in 3 stappen

1. Kies hieronder een brievenbusdoosje
2. Kies een kaasje
3. Schrijf een kaartje

Tip: kies een verzenddatum bij het afrekenen

Verjaardag? Wij bezorgen het cadeautje in de brievenbus!

Een leuk, origineel verjaardagscadeau verzinnen is best lastig. Zeker als je eigenlijk geen tijd hebt. Je kunt bloemen laten bezorgen, een reep chocolade, of snel een envelop met geld langsbrengen...maar écht origineel is dat niet. Met de kaasjes van SayCheeseToday heb je altijd een tof cadeau-idee. En we bezorgen het cadeau direct bij de jarige.

Welke smaak geef je cadeau?

Bij SayCheeseToday kun je kiezen uit meerdere smaken en verpakkingsdoosjes. Maar wij begrijpen, te veel keuzes is vooral lastig. Daarom helpen we je graag met onze top 3 van lekkerste verjaardag cadeau-kaasjes:

  1. Goudse kaas met Tuinkruiden. Dit frisse, zachte kruidenkaasje wordt gemaakt met onder andere peterselie en bieslook. Iedereen vind ‘m lekker.
  2. Goudse kaas met Fenegriek. Dit kaasje bevat Fenegriek zaad – leuk om je vrienden cadeau te doen, dus. Lekker en nog gezond ook.
  3. Goudse kaas met Tomaat-Olijf. Voeg zelf je pizza toe ;-)

Kies een doosje en schrijf je persoonlijke bericht

Kies voor één van onze bijzondere themadoosjes om je kaasje in te verpakken. Zo maak je je verjaardagscadeau extra speciaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons “Leeftijd is niet belangrijk”-doosje, of gewoon “Gefeliciteerd”-doosje. Je maakt je cadeautje helemaal af met een persoonlijk berichtje. Bijvoorbeeld om de ontvanger een fijne verjaardag te wensen.

Bestel direct je cadeau, dan bezorgen wij ‘m bij de jarige

Wil jij je moeder, opa, neefje, partner, beste vriend of iemand anders verrassen met één van onze lekkere kaasjes? Plaats dan meteen je bestelling, dan zorgen wij dat je kaasje door de brievenbus valt. (Let op: op zondag en maandag wordt geen post bezorgd.)

Over onze kaasjes

De kaas van SayCheeseToday is echte kaas van de boerderij. Het wordt gemaakt op de kaasboerderij van de familie Berkhout. Hun koeien grazen er lekker op los in Noord-Holland. Dit geeft de melk een volle smaak, en dat proef je ook in de kaas. Ted en Jack maken de kaasjes op traditionele wijze. Geen grote machines dus, maar liefdevol handwerk komt eraan te pas. De recepten maken zij zelf. Door eindeloos proberen, proeven, aanpassen en weer proeven ontstaan er heerlijke kaasjes, waar iedereen blij van wordt. Kortom: onze kaasjes zijn niet alleen heel erg lekker, ze zijn ook duurzaam en verantwoord geproduceerd.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ja, inspireer mij!

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen