Zakelijk bestellen... Bekijk de mogelijkheden

Go to account settings

Verras iemand, zomaar

Bestel nu eenvoudig in 3 stappen

1. Kies hieronder een brievenbusdoosje
2. Kies een kaasje
3. Schrijf een kaartje

Tip: kies een verzenddatum bij het afrekenen

Iemand Zomaar bedanken met een origineel kaas cadeau?

Er is altijd wel een moment om iemand te bedanken of zomaar een cadeautje te sturen. Is er iemand die je graag wil bedanken? Bij SayCheeseToday vind je het origineelste bedankje om cadeau te geven: een kaasje! Onze kaasjes passen door de brievenbus, dus je kunt ze eenvoudig direct bij de ontvanger laten bezorgen. Handig! En de zachte, romige kaas is niet alleen lekker om te eten, maar ook leuk om te geven.

Welke smaak geef je cadeau?

Bij SayCheeseToday kun je kiezen uit meerdere kaas-smaken. Daarbij kan je ook altijd een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij begrijpen, dat is lastig kiezen. Daarom helpen we je graag een beetje, met onze top 3 van lekkerste cadeau-kaasjes:

    1. Goudse kaas met Pesto. Dit kaasje is gekruid pesto melange (peper, basilicum, knoflook, oregano, paprika.Heerlijk op een toastje, of zó uit het vuistje.
    2. Goudse kaas met Truffel. Dit kaasje is rijk en vol van smaak. Niet alleen voor de happy few.
    3. Goudse kaas met Naturel. Dit kaasje is rijk en vol van smaak. Lekker als tussendoortje.

Kies een doosje en schrijf je persoonlijke bericht

Bij je bestelling kun je kiezen voor één van onze speciale thema-doosjes als verpakking. Voor Zomaar hebben we bijvoorbeeld het “Ik stuur je een kaasje. Want ik pas zelf niet door de brievenbus” Je maakt je cadeautje helemaal af met een persoonlijk berichtje. Zo kan je de ontvanger nog iets leuks of liefs vertellen.

Bestel direct je cadeautje en laat ‘m bezorgen!

Wil jij iemand op originele wijze bedanken? Bestel dan één van de doosjes van SayCheeseToday, kies een kaas smaak en schrijf je bericht. Wij bezorgen hem dan snel in de brievenbus.

Over onze kaasjes

De kaas van SayCheeseToday is echte kaas van de boerderij. Het wordt gemaakt op de kaasboerderij van de familie Berkhout. Hun koeien grazen lekker op de wei. Dit geeft de melk een volle smaak, en dat proef je ook in de kaas.

Ted en Jack maken de kaasjes op traditionele wijze. Geen grote machines dus, maar liefdevol handwerk komt eraan te pas. De recepten maken zij zelf. Door eindeloos proberen, proeven, aanpassen en weer proeven ontstaan er heerlijke kaasjes, waar iedereen blij van wordt. Kortom: onze kaasjes zijn niet alleen heel erg lekker, ze zijn ook duurzaam en verantwoord geproduceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ja, inspireer mij!

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen