Zakelijk bestellen... Bekijk de mogelijkheden

Go to account settings

Slideshow Items

SayCheeseToday Kaas- tapasplank

€12,35
Artikelnummer: 2020

Zie je die stippellijn op de serveerplank.. 'Cut your cheese, not this line' staat er gegraveerd.

Exclusief BTW en Verzendkosten
Levering: 1-2 werkdagen

Beschrijving

  • Houtsoort: Beukenhout
  • Afmeting: 20x20x1,9 en 20x35x1,9cm
  • 100% natuurlijk

Onderhoud

De planken zijn van massief hout en bij aflevering eenmalig behandeld. Toch raden we aan de plank voordat deze in gebruik wordt genomen nog een keer met olie te behandelen. Met een kwast, doek of een stuk keukenpapier kan de olie over de plank verdeelt worden. Vergeet hierbij de zijkanten van de plank niet! 

Waarom oliën?

De olie maakt het hout waterafstotend en zorgt ervoor dat de vezelstructuur van het hout steviger en hechter blijft. Zo neemt de plank minder snel water op waardoor deze ook minder snel krom trekt of gaat scheuren. Met het oliën voorkom je ook vlekken op de snijplank. Tot slot is het oliën belangrijk om uitdroging van de plank te voorkomen.

Reiniging

Een massief houten plank mag nooit in de vaatwasser of in de week worden gezet. Schoonmaken met een vochtig doekje of keukenpapier is voldoende. Voor nauwkeurige reiniging ga je als volgt te werk: afborstelen met weinig water en eventueel een sopje, met stromend water afspoelen, afdeppen en rechtop wegzetten. Zet  de plank niet dichtbij of op een warmtebron te drogen.

Omdat de plank in het dagelijks gebruik ook zal uitdrogen, moet deze ook na ingebruikname regelmatig met olie behandeld worden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ja, inspireer mij!

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen