Terug

Je liefde stuur je een kaasje van SayCheeseToday (0)

Zoek je een leuk cadeautje om je aller liefste mee te verrassen? Om te laten weten dat je na al die jaren nog steeds gek bent op hem of haar, of juist dat je dolverliefd bent op je nieuwe vlam? Bij SayCheeseToday vind je wat je zoekt: een kaasje!

Filters

    Overal gekeken, en wat denk je... niets gevonden...

Geef je liefje iets om van te smullen!

Zoek je een leuk cadeautje om je aller liefste mee te verrassen? Om te laten weten dat je na al die jaren nog steeds gek bent op hem of haar, of juist dat je dolverliefd bent op je nieuwe vlam? Dan wil je iets originelers dan een bos bloemen of een chocoladereep. Bij SayCheeseToday vind je wat je zoekt: een kaasje!

De kleine kaasjes van SayCheeseToday zijn het perfecte cadeautje om ‘zomaar’ te geven – en dan samen op te smikkelen. En, heel handig: we bezorgen ze bij jou óf je partner thuis, door de brievenbus.

Welke smaak geef je cadeau?

Bij SayCheeseToday kun je kiezen uit meerdere smaken. Daarbij kan je ook altijd een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij begrijpen, dat is lastig kiezen. Daarom helpen we je graag een beetje, met onze top 3 van lekkerste cadeau-kaasjes:

  1. Goudse kaas met walnoot. Dit kaasje is gekruid met knoflook. Heerlijk op een toastje, of zó uit het vuistje.
  2. Goudse kaas met sambal. Houden jullie wel van wat pit? Geef dan dit lekkere kaasje met sambal cadeau.
  3. Goudse kaas naturel. Dit kaasje is rijk en vol van smaak. Er zit bijvoorbeeld ook gember en mierikswortel in. Lekker bij een koud biertje.

Kies een doosje en schrijf je persoonlijke bericht

Je kunt je kaasje in een standaard-doosje laten verpakken, maar we hebben extra leuke themadoosjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons “Our love story is my favourite”-doosje, of het “Thanks a million”-doosje? Je maakt je cadeau helemaal af met een persoonlijk bericht. Zo kun je iets liefs, schattigs, of romantisch aan je partner vertellen..

Maak jij je partner blij met één van onze kaasjes?

Plaats dan direct je bestelling bij SayCheeseToday. Kies een lief doosje, en je favoriete smaak en schrijf een persoonlijk berichtje. Dan zorgen wij dat ‘ie zo snel mogelijk in de brievenbus ligt.

Over onze kaasjes

De kaas van SayCheeseToday is echte kaas van de boerderij. Het wordt gemaakt op de kaasboerderij van de familie Berkhout. Hun koeien grazen lekker op de wei. Dit geeft de melk een volle smaak, en dat proef je ook in de kaas. Ted en Jack maken de kaasjes op traditionele wijze. Geen grote machines dus, maar liefdevol handwerk komt eraan te pas. De recepten maken zij zelf. Door eindeloos proberen, proeven, aanpassen en weer proeven ontstaan er heerlijke kaasjes, waar iedereen blij van wordt.

Kortom: onze kaasjes zijn niet alleen heel erg lekker, ze zijn ook duurzaam en verantwoord geproduceerd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    SayCheeseToday 9.0 / 10 - 617 Reviews @ Kiyoh