Terug

Hoe werkt het

Zo bestel je onze brievenbus kaas cadeautjes 

Of je nu een kaascadeautje rechtstreeks laat leveren of je geeft hem persoonlijk weg, het zal een Smile opleveren. Bestel de brievenbus cadeautjes eenvoudig in 3 stappen, kies een verpakking, kies een smaak en schrijf een kaartje. Wij versturen jou Kaas cadeautje met brievenbuspakje van PostNL.

Kies een verpakking

Er zijn vele leuke teksten voor verschillende geefmomenten. We hebben ze in categorieën gezet; feliciteren, bedanken, liefde, zomaar en beterschap. Is iemand jarig of is het voor zomaar, of wil je iemand beterschap wensen, zoek een leuke tekst uit en ga door naar de volgende stap.

Kies een kaas en schrijf een kaartje

Naturel, Pesto, Walnoot of kies een andere smaak. Deze kaasjes wegen ca. 180 gram en zijn speciaal gemaakt voor SayCheeseToday. Kies daarna een kaartje, is het om iemand te feliciteren, of beterschap te wensen, we hebben verschillende thema kaartjes. Schrijf daarna een leuk tekst, het kaartje schrijven wij met de hand, wel zo leuk ;-)  Dit kaartje en het kaasje stoppen in jouw uitgekozen verpakking. Klik hier voor alle kaas smaken

Wij versturen het met Brievenbuspakje van PostNL

Wij versturen alle kaas cadeautjes die door de brievenbus passen met brievenbuspakje van PostNL. Zodra PostNL de eerste scan maakt ontvang je een track en trace code en een mail dat je bestelling onderweg is.

Bekijk de video van SayCheeseToday om een idee te krijgen hoe uiteindelijk jouw kaas cadeautje eruit ziet. 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    SayCheeseToday 8,9 / 10 - 600 Reviews @ Kiyoh