Meerdere bezorgadressen

Kies zelf bezorgdatum

Dutch Ambachtelijk Design

Runner-up Packaging Award

Hulp nodig?

Bel ons op: 085-0604499

Kaas verpakt als luxe cadeau

Kaartje of brief toevoegen

Kaas cadeau

1 Product(en)

✅ Kleine bestellingen mogelijk
✅ Noord-Hollandse kaas
✅ incl persoonlijk kaartje

Sorteren op: Standaard
Kaasplankje | Naturel Kaas | Cadeaupakket

Kaasplankje | Naturel Kaas | Cadeaupakket
€25,00 €30,25

Verras je relaties met een uniek kaascadeau van SayCheeseToday

Wij geloven in de kracht van een glimlach en dat is precies wat een uniek relatiegeschenk teweeg kan brengen. Een kaas cadeau van SayCheeseToday is dé perfecte manier om iemand blij te maken. Want wie houdt er nu niet van een heerlijk stuk Noord Hollandse kaas, vers van de boerderij?

Kaas als zakelijk geschenk

Een kaas van de boerderij pakket is een origineel en smaakvol cadeau voor zakelijke relaties, klanten en medewerkers. Het laat zien dat je waardering hebt voor de ander en dat je de moeite neemt om iets unieks te geven. Bovendien is kaas een geschenk dat vrijwel iedereen kan bekoren, ongeacht leeftijd of achtergrond.

Maak je kaascadeau persoonlijk

Bij SayCheeseToday kun je jouw kaas cadeau helemaal personaliseren. Voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap en maak zo het geschenk nog specialer. Jouw relatie zal aangenaam verrast zijn door deze attente geste.

  • „Een kaas cadeau van SayCheeseToday was precies het juiste om mijn waardering te tonen aan mijn beste klanten. Ze waren aangenaam verrast en ik kreeg veel positieve reacties." - Tevreden klant

Ambachtelijke kaas van de boerderij

Onze Noord Hollandse kaas komt rechtstreeks van de boerderij en wordt met zorg en toewijding gemaakt. Door te kiezen voor kaas van de boerderij steun je niet alleen lokale ondernemers, maar kies je ook voor pure kwaliteit en smaak. Een kaas pakket van SayCheeseToday bevat alleen de beste kazen, geselecteerd door echte kaaskenners.

Gemakkelijk te versturen

Een ander groot voordeel van onze kaascadeaus is dat ze zelfs door de brievenbus passen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de ontvangst en kun je jouw relaties verrassen, waar ze ook zijn. Bestel eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat jouw kaas cadeau snel en veilig wordt bezorgd.

Overtuig jezelf van onze kaascadeaus

Ben je op zoek naar hét perfecte relatiegeschenk? Kies dan voor een uniek kaas pakket van SayCheeseToday. Met onze heerlijke Noord Hollandse kaas, rechtstreeks van de boerderij, maak je gegarandeerd indruk. Bestel nu en verras jouw relaties met een glimlach!