Vragen? Bel ons op 085-060 44 99

Veelgestelde vragen

Home / Veelgestelde vragen

 

Wat voor soort kaas is het?

Onze kazen worden ambachtelijk gemaakt op een Noord-Hollandse kaasboerderij. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor SayCheeseToday. Onze kaasmakers hebben jarenlange ervaring en maken kaas met een karakteristieke, pure boerensmaak.
 

Berekening jullie verzendkosten? 

Binnen Nederland zijn de verzendkosten €2,95. Voor verzendingen naar het buitenland rekenen wij een vast bedrag van €5,95.
 

Wie verstuurd mijn kaas? 

Wij versturen de kazen met PostNL. Ze passen gewoon door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te blijven en de verrassing zal alleen maar groter zijn.
 

Naar welke landen versturen jullie?

Wij versturen naar alle landen binnen de Europese Unie. Wil je een cadeautje laten bezorgen in een ander land? Neem dan even contact met ons op.
 

Wanneer bezorgt PostNL?

De post wordt bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestel je vóór 17:00? Dan gaat je cadeau dezelfde dag nog op de post en wordt ‘ie de volgende dag geleverd. Binnen de EU duurt de levering doorgaans 3 tot 4 dagen.
Let op: de post wordt sinds enkele jaren niet bezorgd op maandag. Bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden dus op dinsdag geleverd.
 

Hoe wordt mijn kaas verpakt?

Je kunt kiezen uit meerdere luxe geschenkverpakkingen. Dit zijn kleine, stevige doosjes waar onze kazen mooi in verpakt zitten. In de doos zit niet alleen de kaas en jouw persoonlijk bericht, maar ook een kaaspapiertje om de kaas in te bewaren.
 

Wat kost het?

Je bestelt een kaascadeau voor €9,95. Je maakt een keuze uit de smaak en de geschenkverpakking en je schrijft een persoonlijke boodschap. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 

Hoe bewaar ik de kaas?

Je kunt de kaas prima in de koelkast bewaren. Daar blijft hij zo’n 2 à 3 maanden goed. Eenmaal aangesneden kan je ‘m het best inpakken in het meegeleverde kaaspapier.
 

Wat is het gewicht van de kaas?

Een kaas weegt ongeveer 180 gram. Als kaas ouder wordt verliest het een beetje vocht, daardoor kan het gewicht licht variëren. Maak je geen zorgen: dat komt de smaak alleen maar ten goede! Daarnaast worden de kazen met de hand gemaakt. Hierdoor wegen ze niet allemaal exact hetzelfde.
 

Maak een kaas cadeautje

Altijd Verrassend

12 Verpakkingen

Brievenbuspost

10 Kaas Smaken

Kaas van de Boerderij

Voor B2B en Relaties

Altijd Uniek