Terug

Verzenden

Berekening jullie verzendkosten? 

Binnen Nederland verzenden wij met PostNL en zijn de brievenbus verzendkosten €2,95, en voor verzendingen naar het buitenland rekenen wij een vast bedrag van €6,95. Pakketen [DHL] kosten € 5,95.  
 

Wie verstuurd mijn kaas? 

Wij versturen de kazen met PostNL. Ze passen gewoon door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te blijven en de verrassing zal alleen maar groter zijn. Alle pakketen worden verstuurd met DHL ForYou.
 

Naar welke landen versturen jullie?

Wij versturen naar alle landen binnen de Europese Unie. Wil je een cadeautje laten bezorgen in een ander land? Neem dan even contact met ons op.
 

Wanneer is de bezorging?

PostNL bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestel je vóór 17:00? Dan gaat je kaas cadeau dezelfde dag nog op de post en wordt ‘ie de volgende dag geleverd. Binnen de EU duurt de levering doorgaans 3 tot 4 dagen. Let op: de post wordt sinds enkele jaren niet bezorgd op maandag. Bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden dus op dinsdag geleverd. DHL ForYou bezorgd de volgende dag van maandag tot en met zaterdag. Voor beide bezorgdiensten geldt dat u een track en tracé code ontvangt zodra de eerste scan is uitgevoerd. U kunt uw bestelling volgen via de link in de mail die u ontvangt. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SayCheeseToday 8,1 / 10 - 414 Reviews @ Kiyoh