Zakelijk bestellen... Bekijk de mogelijkheden

Go to account settings

Verzenden & bezorgen

Brievenbuspakje 

Voor zowel Nederland als België en Duitsland verzenden wij de brievenbuspakjes met PostNL. Voor levering in Nederland geld voor 12:00 uur besteld is in principe de volgende dag in huis [m.u.v. zondag en maandag]. En voor verzendingen met brievenbuspost naar België en Duitsland duurt dat 3-6 dagen.
 
  • verzendkosten Nederland € 3,62
  • verzendkosten België en Duitsland € 7,30

Verzendprijzen zijn exclusief btw!

Drukte bij PostNL

Houd rekening met vertraging in de bezorging. Het is al heel lang erg druk bij PostNL en het kan dus voorkomen dat jouw zending er een dag langer over doet.

Pakketten 

Pakketen versturen wij naar een adres in Nederland, België en Duitsland met DHL.
 
  • pakketten Nederland
    • € 5,95 per 10 kg
  • pakketten België en Duitsland € 9,95
  • gratis verzending vanaf € 600,-

Verzendprijzen zijn exclusief btw!

Verzenddatum is geen bezorgdatum 

Het kan voorkomen dat een brievenbuspakje bezorging langer duurt dan verwacht. Om teleurstellingen te voorkomen kan je zelf beslissen om een dag eerder [voor 15:00 uur] te bestellen. Wij adviseren zelfs als het gaat om speciale gelegenheden een dagje extra te nemen. Als het gaat om een pakket adviseren wij om 2 a 3 dagen extra te nemen. Al onze pakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hebben dus wat meer tijd nodig.
 
LET OP: Voor Nederlandse adressen geldt dat PostNL en DHL in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgt. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag, en DHL niet op zondag. Bestel dus op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Tip:

Kies bij het afrekenen een verzenddatum. Zo kun je bijvoorbeeld nu al bestellen voor iemand die volgende week jarig is. Wij zorgen dat jouw cadeautje op jou gekozen verzenddatum wordt verzonden.
 

En dan nu maar snel shoppen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ja, inspireer mij!

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen