Terug

Zakelijk bestellen

 

Wilt u uw zakelijke relaties op een unieke manier verrassen of bedanken?

Say Cheese Today Brievenbus cadeau!

Wij geloven in een glimlach. Met het gepersonaliseerde kaasgeschenk, dat ook nog eens door de brievenbus past, tovert u een glimlach op het gezicht van uw zakelijke relaties, klanten en/of medewerkers. SayCheeseToday is een origineel personeelsgeschenk, bedankje bij evenementen of cadeautje voor een (nieuwe) klant. Een glimlach is gegarandeerd. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijk kaartje toe te voegen. Kortom, een persoonlijk en uniek cadeautje voor uw relaties.

SayCheeseToday cadeaupakketten

Wij hebben de leukste cadeaupakketten gevuld met heerlijke kaasjes in ons assortiment. Er is een ruime keus en binnen iedere budget en voor elk thema zoals o.a felicitatie, beterschap of kerst. Kies uw eigen verpakkingen en smaken kaas, maak het af met een Kaasdipper van Theo van Woerkom naar keuze.

verschillende verpakkingen, vele smaken (h)eerlijke kaas

U heeft keuze uit meerdan 10 verschillende soorten verpakkingen, met ieder hun eigen(tijdse) spreuk. De verschillende smaken kaas worden op traditionele wijze met de hand gemaakt op de boerderij van familie Berkhout. Kaas, zoals kaas hoort te zijn.

Holland = kaas

Wie Holland zegt, zegt kaas. Voor bedrijven met internationale zakenrelaties, bedrijven in de gastvrijheidsbranche of voor bedrijven met een sterk Nederlands karakter is SayCheeseToday het perfecte relatiegeschenk. Dutch ambachtelijk design, doet het goed in binnen- en buitenland. Verras uw internationale collega’s, relaties en/of gasten met een kaasje.

Zakelijke relaties bedanken? Dat is Kaassie!

Het bedanken van uw zakelijke relaties is heel eenvoudig.

  1. Kies een verpakking met een spreuk naar keuze
  2. Kies een van de verschillende smaken kaas
  3. Schrijf een persoonlijk bericht en lever uw logo aan (full color mogelijk)
  4. Deel uw adressenbestand met ons
  5. Wij doen de rest en denken graag met u mee
  6. Dan alleen nog even wachten op de postbode en….SayCheeseToday!*

*Uiteraard is het ook mogelijk om de geschenken als één partij aan te leveren voor een personeelsfeest, evenement, beurs, congres etc.

Contact

Heeft u interesse in onze zakelijke mogelijkheden? U kunt ons mailen op [email protected] ,bellen op 085-060 44 99 of een WhatsApp sturen. 

Check onze LinkedIn of bekijk de video hieronder.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    SayCheeseToday 9.0 / 10 - 617 Reviews @ Kiyoh