Zakelijk bestellen

Wil je online kunnen bestellen maar heb je nog geen zakelijk account? Meld je dan aan via ons online aanmeldformulier en wij maken een account voor je aan!

Zakelijk cadeau bestellen?

Dit is onze kaas als origineel relatie- of personeelsgeschenk

Wij geloven in een glimlach, en daarom is een uniek relatiegeschenk dé perfecte manier om iemand blij te maken. Want, wie is er niet gek op kaas? Onze kaas is een uniek cadeau voor zakelijke relaties, klanten en/of medewerkers. Voeg een persoonlijk kaartje toe en maak het cadeau compleet. Bij SayCheeseToday vind je hét zakelijke kaascadeau dat zelfs door  brievenbus kan. 

Vraag hier een account aan om zakelijk te bestellen.

Het brievenbuscadeau van SayCheeseToday

Een cadeautje geven is altijd leuk, een cadeau krijgen is leuker. En wat nou als dat cadeau ook nog eens super lekker is? Bij SayCheeseToday vind je online de leukste en lekkerste relatiegeschenken: kaas(jes). Verras je medewerkers of zakelijke klanten met een brievenbus geschenk wat zonder uitzonderingen een glimlach op hun gezichten tovert. Leuk, lekker en helemaal niet cheesy, maar gewoon een Oer-Hollands geschenk: kaas van de boerderij!

Ik wil kaas, ik ben ook een klant: (h)eerlijke relatiegeschenken voor een glimlach

Kaas voor klanten, personeel, medewerkers of zakelijke relaties. SayCheeseToday heeft voor iedereen het perfecte en lekkerste cadeau. Want iedereen die kaas wil, en die zichzelf een klant voelt, helpen wij graag met het regelen van (h)eerlijke kaasgeschenken die zorgen voor een glimlach. Je kunt kiezen voor een brievenbuscadeau of bestel een groter kaas cadeaupakket

Waarom een zakelijk online account aanmaken?

 • Gunstigere leveringsvoorwaarden: Geen minimum orderbedrag en geen orderkosten.
 • 24/7 online bestellen: Bestel eenvoudig op elk moment, ook buiten onze openingstijden, via je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.
 • Persoonlijk online account: Bekijk je bestelhistorie, meest bestelde producten, facturen en persoonlijke inkoopprijzen.
 • Compleet assortiment online: Bestel ons volledige assortiment Kaas Cadeaus , Kaas Pakketten, losse Kaas van de Boerderij en Professionele producten eenvoudig online.
 • Alle informatie op één plek: Vind actuele voorraad, prijzen, specificaties op één pagina per product.
 • Blijf op de hoogte: Log in op de webshop en blijf op de hoogte van acties, blogs en nieuwe producten.

Hoe werkt het zakelijk bestellen? 

Wil je op een bijzondere manier een bedankje sturen naar collega’s, relaties of als unieke herinnering na een evenement om thuis nog even de sfeer te proeven? Dan bestel je bij SayCheeseToday eenvoudig online het kaascadeau van Nederland. We leggen je hieronder de verschillende stappen uit: 

 1. Kies een verpakking
 2. Kies een van de verschillende smaken kaas 
 3. Schrijf een persoonlijk bericht (ja, dat mag lekker ‘cheesy’)
 4. Lever je logo aan. Full color? Ja, ook dat is mogelijk! 
 5. Deel je adressenbestand met ons
 6. Wij gaan voor je aan de slag
 7. Toch nog vragen, dan denken wij met je mee
 8. Nog even wachten en … Say Cheese. Kaas door de brievenbus van SayCheeseToday!

Voordat je nu aan de slag gaat met het bestellen van jouw cadeaupakketten: het kan nog makkelijker. Door het aanvragen van een offerte brengen we de wensen van jouw bedrijf in kaart en zetten we alles in werking. Easy peasy, cheesy squeezy. Voor je het weet ligt jouw felicitatie, bedankje of hart-onder-de-riem cadeau bij de ontvangers op de deurmat. 

Uniek Nederlands kaascadeau voor evenementen, personeelsfeest of ander feestelijk moment

Organiseer je een personeelsfeest of zoek je nog een cadeautje waardoor bezoekers je sowieso onthouden na het bezoeken van de beurs of een evenement? Ook dan kun je bij SayCheeseToday terecht. We zijn goed in het versturen van kaas via de post, maar ook één grote partij kaas leveren voor bijvoorbeeld een feest of ander bijzonder moment, kunnen wij voor je uit handen nemen. 

Prijzen en overige informatie zakelijk bestellen via post

We hebben een aantal voorwaardes en informatie die belangrijk zijn wanneer je zakelijk kaas wilt bestellen als cadeau:

 • Je kunt eenvoudig op factuur bestellen vanaf € 100,-
 • Brievenbuspakje Nederland inclusief Track & Trace van PostNL € 3,62 per brievenbuspakje
 • Pakketdienst binnen Nederland € 5,95 per pakket
 • Versturen naar meerdere adressen is mogelijk
 • Zowel brievenbuspakje als pakketten bezorgen in het buitenland is mogelijk

Offerte aanvragen? Super (ch)easy! 

Jij wilt toch bij jouw zakelijke relaties niet in de groene kaas lopen? Bestellen van kaas als zakelijk cadeau is snel en (ch)easy! Neem contact op via e-mail of telefoon, of vraag een offerte aan via onderstaande knop. 

Offerte aanvragen.

SayCheeseToday helpt je met unieke zakelijke cadeaus, want wij hebben er kaas van gegeten. 

Deze bedrijven gingen u voor

Bol.com stuurt haar klanten een kaascadeautje