Terug

Voor B2B en Relaties

 

Wilt u uw zakelijke relaties op een unieke manier verrassen of bedanken?

Say Cheese Today!

Wij geloven in een glimlach. Met het gepersonaliseerde kaasgeschenk, dat ook nog eens door de brievenbus past, tovert u een glimlach op het gezicht van uw zakelijke relaties, klanten en/of medewerkers. SayCheeseToday is een origineel personeelsgeschenk, bedankje bij evenementen of cadeautje voor een (nieuwe) klant. Een glimlach is gegarandeerd J

verschillende verpakkingen, vele smaken (h)eerlijke kaas

U heeft keuze uit meerdan 25 verschillende soorten verpakkingen, met ieder hun eigen(tijdse) spreuk. De verschillende smaken kaas worden op traditionele wijze met de hand gemaakt op de boerderij van familie Berkhout. Kaas, zoals kaas hoort te zijn.

Holland = kaas

Wie Holland zegt, zegt kaas. Voor bedrijven met internationale zakenrelaties, bedrijven in de gastvrijheidsbranche of voor bedrijven met een sterk Nederlands karakter is SayCheeseToday het perfecte relatiegeschenk. Dutch ambachtelijk design, doet het goed in binnen- en buitenland. Verras uw internationale collega’s, relaties en/of gasten met een kaasje.

Met uw logo

Uiteraard worden de kaasgeschenken voorzien van een persoonlijk kaartje, eventueel met uw logo, en een mogelijkheid om een gepersonaliseerde verpakking te bestellen.

Zakelijke relaties bedanken? Kaassie!


Het bedanken van uw zakelijke relaties is heel eenvoudig.

  1. Kies een verpakking met een spreuk naar keuze of bestel een gepersonaliseerde verpakking
  2. Kies een van de verschillende smaken kaas
  3. Schrijf een persoonlijk bericht en lever uw logo aan (full color mogelijk)
  4. Deel uw adressenbestand met ons
  5. Wij doen de rest en denken graag met u mee
  6. Dan alleen nog even wachten op de postbode en….SayCheeseToday!*

*Uiteraard is het ook mogelijk om de geschenken als één partij aan te leveren voor een personeelsfeest, evenement, beurs, congres etc.

SayCheeseToday Giftboxen

Wij hebben ook een giftbox gevuld met heerlijke kaasjes in ons assortiment. Kies uw eigen verpakkingen en smaken kaas, maak het af met een Kaasdipper van Theo van Woerkom naar keuze.

Contact

Heeft u interesse in onze zakelijke mogelijkheden? U kunt ons mailen op [email protected] of bellen op 085-060 44 99, of een zakelijke account aanvragen op zakelijk.saycheesetoday.nl

Check onze LinkedIn

SayCheeseToday Kaas Cadeau

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SayCheeseToday 8,2 / 10 - 460 Reviews @ Kiyoh