Meerdere bezorgadressen

Kies zelf bezorgdatum

Dutch Ambachtelijk Design

Runner-up Packaging Award

Hulp nodig?

Bel ons op: 085-0604499

Kaas verpakt als luxe cadeau

Kaartje of brief toevoegen

Wijn en kaas cadeau

5 Product(en)

✅ Kleine bestellingen mogelijk
✅ Wijn en kaas een perfecte combinatie
✅ kaartje of brief toevoegen

Sorteren op: Standaard
Voga Prosecco & DutchCheese | Geschenkkist

Voga Prosecco & DutchCheese | Geschenkkist
€44,50 €33,90 €53,85 €41,02
Cava Pata Negra Brut & DutchCheese | Geschenkkist

Cava Pata Negra Brut & DutchCheese | Geschenkkist
€43,60 €32,70 €52,76 €39,57
Champagne Cuvée Royale Demi-Sec & DutchCheese | Geschenkkist

Champagne Cuvée Royale Demi-Sec & DutchCheese | Geschenkkist
€78,20 €57,00 €94,62 €68,97
Cava Cabaret Brut & DutchCheese | Geschenkkist

Cava Cabaret Brut & DutchCheese | Geschenkkist
€44,20 €33,50 €53,48 €40,54
Rosé Barcelona Sprakling Brut BIO & DutchCheese | Geschenkkist

Rosé Barcelona Sprakling Brut BIO & DutchCheese | Geschenkkist
€49,20 €36,90 €53,63 €40,22

Verras met een uniek wijn en kaas pakket van SayCheeseToday en wijnhuis.nl

Op zoek naar een origineel en smaakvol cadeau voor zakenrelaties of medewerkers? SayCheeseToday en wijnhuis.nl hebben de perfecte oplossing: een wijn en kaas pakket dat elke ontvanger zal verrassen en waarderen. Onze pakketten combineren ambachtelijke kazen van een boerderij in Noord-Holland met zorgvuldig geselecteerde wijnen van wijnhuis.nl. Een unieke combinatie die garant staat voor een heerlijke smaakbeleving.

Ambachtelijke kaas van de boerderij

De kazen in onze wijn en kaas pakketten zijn met liefde en vakmanschap gemaakt op een boerderij in Noord-Holland. Deze Noord Hollandse kaas van de boerderij wordt volgens traditionele methoden bereid, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. Het resultaat is een selectie heerlijke kazen met een rijke smaak en een unieke textuur. Door te kiezen voor kaas van de boerderij, weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogstaand product cadeau geeft.

De perfecte wijn voor elke smaak

Wijnhuis.nl is de expert als het gaat om het selecteren van de beste wijnen voor ieder smaakprofiel. Of je nu op zoek bent naar een volle rode wijn, een frisse witte wijn of een feestelijke mousserende wijn, wijnhuis.nl heeft de perfecte fles voor jouw wijn pakket. Hun ervaren sommeliers helpen je graag bij het kiezen van de ideale wijn om te combineren met de ambachtelijke kazen in het kaas pakket. Zo creëer je een wijn en kaas pakket dat perfect is afgestemd op de smaak van de ontvanger.

Personaliseer je cadeau

Maak je cadeau extra speciaal door een persoonlijk kaartje toe te voegen aan het wijn en kaas pakket. Een persoonlijke boodschap laat zien dat je de tijd hebt genomen om een cadeau te kiezen dat speciaal is afgestemd op de ontvanger. Of je nu een zakelijke relatie wilt bedanken, een medewerker wilt waarderen of iemand wilt verrassen met een smaakvol cadeau, een gepersonaliseerd wijn en kaas pakket is altijd een schot in de roos.

  • "Het wijn en kaas pakket van SayCheeseToday en wijnhuis.nl viel erg in de smaak. Ons personeel heeft heerlijke genoten van de combinatie met ambachtelijke kaas en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Een cadeau dat zeker in de smaak viel!" - Marieke van der Meer

Bestel nu jouw wijn en kaas pakket

Verras je zakenrelaties, medewerkers of vrienden met een uniek wijn en kaas pakket van SayCheeseToday en wijnhuis.nl. Bestel nu eenvoudig online en laat je cadeau bezorgen op het door jou gekozen adres. Met ons wijn en kaas pakket maak je van elke gelegenheid een smaakvolle belevenis!