Productinformatie SayCheeseToday
- Gewicht van de kaas 300g*
- Ingrediënten en smaak aanduiding op achter sticker
- Vegetarisch stremsel
- Wikkel met een leuke tekst
*Dit is het fabricagegewicht van de kaas, tijdens het rijping proces verliest de kaas vocht en wordt deze iets lichter
Bestellen met een B2B account
Bestel eenvoudig met staffelkorting voor de zakelijke klant. Vraag hier een account aan.
Productomschrijving
- Vet classificatie: 50+
- Kaastype: Half-harde kaas
- Leeftijd categorie: Jong
- Vetgehalte in de droge stof: 54%
- Vochtgehalte: 43%
- Productomschrijving: Goudse kaas op ambachtelijke wijze gemaakt van gepasteuriseerde koemelk
Productkenmerken
- Melk herkomst: Koe
- Geschikt voor vegetariërs: Ja
- Geografische herkomst: Noord-Holland (NH), Nederland (NL)
- Melkbehandeling: Gepasteuriseerd
Uiterlijke en organoleptische kenmerken
- Vorm: Cilindrisch
- Kenmerk kaas: Lichtgeel, gesloten korst
- Smaak en geur: Fris, licht zuur
- Coating: Ja, met natamycine
- Kleur coating: Geel
- Paraffine: Ja
Ingrediënten
Gepasteuriseerde KOEMELK, [eventueel kruiden] zout, vegetarisch stremsel, zuursel, conserveermiddel (E251)
Leverings- en bewaarcondities
- Ongekoeld transport
- Geconditioneerde winkelruimte voor de verkoop
- Opslag-temperatuur: 12 - 15°C
- Relatieve luchtvochtigheid tijdens opslag: 75 - 85%
Overige informatie
- Gebruik van GMO grondstoffen: Nee
- Doorstraald: Nee
Voedingswaarde per 100 gram
- Energie 1507 kJ
- Energie 364 kcal
- Vetten 30,8 g
- waarvan verzadigde vetzuren 20,6 g
- Koolhydraten 0,0 g
- waarvan suikers 0,0 g
- Eiwitten 21,7 g
- Zout 1,80 g
Allergeneninformatie
- Glutenbevattende granen* Nee
- Schaaldieren Nee
- Eieren Nee
- Vis Nee
- Pinda Nee
- Soja Nee
- Melk (inclusief lactose) Ja
- Noten** Nee
- Selderij Nee
- Mosterd Nee
- Sesamzaad Nee
- Zwaveldioxide en sulfiet (E220 – E228)*** Nee
- Lupine Nee
- Weekdieren Nee
* = tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe
** = amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten
*** = bij concentraties van meer dan 10 mg SO2 per kilo of liter
Microbiologische kenmerken (af productie)
- Listeria monocytogenes kve/25 g Afwezig
- Salmonella kve/25 g Afwezig
- Coagulase positieve stafylococcen kve/g < 1.000
- E. coli kve/g < 1.000