Dit zijn de leukste brievenbuscadeau kaasjes

Dit zijn de leukste brievenbuscadeau kaasjes

Hey kaaskop! Ja jij. Goed dat je bij dit blog terecht gekomen bent. Waarschijnlijk ben je op zoek geweest naar de leukste brievenbuscadeaus. En toen zag je ook nog eens kaas! It’s a match. We nemen je mee langs de brievenbuscadeau kaasjes van SayCheeseToday zodat jij uiteindelijk de leukste kunt uitkiezen voor de ene speciale persoon. 

Voor de druktemaker

Zoek je een cadeau voor de chaoot, diegene die snel van slag is en soms even een stapje terug moet doen? Kies dan voor Keep Calm and Say Cheese! Met deze tekst en een kaasje naar keuze, kan het niet anders dan dat de ontvanger per direct ontspannen raakt. Dus, no hard feelings, maar gewoon even een kaasje sturen. 

Keep calm and Say Cheese

Wanneer de kleine momenten het meeste waard zijn

Genieten van de kleine dingen, doe jij dat wel eens? Nee? Dan moet je dit kaasje voor jezelf bestellen: Enjoy the Little Things. Een perfect brievenbuscadeau voor de kleine momenten die eigenlijk heel veel waard zijn. Het hoeft niet altijd gigantisch groot te zijn, dat past trouwens ook niet door de brievenbus, en dat maakt onze kaasjes nu net zo speciaal. 

Enjoy the little things. Enjoy this moment

De liefde in een kaasje

All you need is love: het brievenbuscadeau perfect voor Valentijnsdag, of natuurlijk een ander moment wanneer je de liefde wilt vieren. We kunnen hier heel veel woorden aan vuil maken, maar eerlijk: je hebt alleen maar liefde nodig. It’s so easy! 

All you need is Love, Cheese and Happiness

Leeftijd is maar een cijfer

Hoe oud voel jij je? Inderdaad, heftige vraag he! Gelukkig is leeftijd maar een getal. Tenzij je het aan kaas zou vragen, want daar maakt leeftijd wel degelijk verschil. Dus wordt iemand een jaartje ouder, dan is deze verpakking ideaal. Kies nog een lekker kaasje uit en het verjaardagscadeau droppen wij voor je door de brievenbus. 

Leeftijd is niet belangrijk. Tenzij je een kaas bent.

Je hebt het verdiend

Deze is voor iedereen die iets heeft verdiend. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van je diploma, rijbewijs, veterstrikdiploma of dat je kaasboer geworden bent. Je hebt het verdiend! De kaas voor iedereen die hard heeft gewerkt. 

Je hebt het verdiend

Een top-kaasje voor een topper

Wie vind jij een topper? Je vader, moeder, vriend, vriendin, buurman en ga zo nog maar door. Iedereen die een topper is, moet wel blij worden van deze kaas door de brievenbus. Laten we elkaar gewoon vaker een compliment sturen, want er zijn genoeg toppers die rondlopen en dit veel te weinig horen. Daar kan dus mooi een topper kaasje naar toe! 

Hé jij daar, bedankt voor alles. Je bent een topper!

Ik zeg het met een bedank kaasje

Wie heeft jou laatst geholpen? Met verhuizen, het opruimen van de tuin of gewoon door boodschappen voor je te doen? Bedank diegene dan even met het speciale bedank kaasje. Gewoon omdat je wilt zeggen: bedankt! Het is zo makkelijk he… 

Ik wil tegen je zeggen. Bedankt!

Iemand jarig? Stuur een kaasje

Nee, we willen geen bos bloemen, chocolade of drank meer voor een verjaardag. Die tijd hebben we wel gehad. Maar, wat geef je dan aan iemand die weer een jaartje ouder wordt? Kaas, natuurlijk! Veel leuker dan die afgezaagde bosjes bloemen of chocolade door de brievenbus. Gewoon een verjaardag kaasje op de deurmat, dat is pas echt leuk je verjaardag vieren!

Heb je het nog niet gehoord. Gefeliciteerd!

Als je zelf niet door de brievenbus past

Oké, we bedoelen dit niet lullig, maar jij past niet door de brievenbus. Heeft niks te maken met het feit dat je misschien iets teveel kaas eet (wat wij helemaal snappen), maar gewoon omdat brievenbussen rampzalig smal en klein zijn. Maar, geen nood want met deze kaas maak je duidelijk dat jij zelf niet door de brievenbus past. Zo kun jij lekker thuis blijven en verras je iemand toch met een leuk cadeau.

Ik stuur je een kaasje. Want ik pas zelf niet door de brievenbus

Wanneer je enorm dankbaar bent

Heb je moeite om jezelf uit te drukken? Of weet je gewoon niet onder woorden te brengen hoe dankbaar je voor iemand bent? Druk het dan uit in getallen: Thanks a Million. Voor diegene die het niet weten, dat is die ene met 6 nullen. Dus gigantisch veel en je laat duidelijk weten dat je dus heel dankbaar bent met dit kaasje.  

To a very special person. Thanks a million!

Nog meer leuke cadeaus van SayCheeseToday

Wij hebben er kaas van gegeten, dat mogen we wel zeggen toch! Ben je een brievenbuscadeautje tegengekomen in de lijst? Dan hoef je alleen nog maar online te bestellen, een kaasje uit te zoeken en een kaartje toe te voegen. It’s so (ch)easy! We hebben trouwens ook speciaal voor zakelijke relaties geschenken. Zo kun je cadeautjes bestellen voor werknemers of regel je bij ons een leuke bedankje na een evenement. Zie alles over onze zakelijke optie op onze speciale kaas pagina voor groothandels.