Ga je borrelen? Deze kleine kaasjes mogen niet ontbreken!

Ga je borrelen? Deze kleine kaasjes mogen niet ontbreken!

Tijd voor een borrel! Breek de week op woensdag lekker doormidden, of geniet zaterdagmiddag met een wijntje in het zonnetje: elk moment kan wel een borrelplank met heerlijke kaas gebruiken. De enige vraag die je dan hoeft te stellen is, welke kaas komt er op jouw kaasplankje te liggen? Geen paniek, SayCheeseToday helpt je verder om de beste kaasjes online te vinden. In dit blog nemen wij je mee langs verschillende soorten kaasjes die niet mogen ontbreken op de borrelplank. Welke kaas wordt jouw favoriet?

Truffelkaasje: voor de zwartkijkers

‘I like my cheese black, just as I like my…’, voor iedereen die niet alles door een roze bril bekijkt hebben wij speciaal een truffelkaasje. Deze donkere kaas ziet zwart, maar qua smaak kan deze niet ontbreken op je kaasplankje. Ondanks het feit dat zwartkijkers vaker het glas half leeg zien, zorgt dit kaasjes alsnog voor een glimlach op hun gezicht. Gewoon proberen dus! Het truffelkaasje kun je online bestellen en past gewoon door de brievenbus. Perfect om een keertje te proberen of te geven als cadeautje. 

Truffel kaas 180g

Doe mij maar pizza, wel alleen de kaas dan hé!

Bij deze kaas hoef je alleen nog maar de pizza toe te voegen, zo die koppen we maar gelijk even in. Want na het lezen van deze zin ben je natuurlijk gelijk nieuwsgierig wat we precies bedoelen. Het is heel simpel: wat is het lekkerste van de pizza? Inderdaad, de kaas! Daarom heeft SayCheeseToday een heerlijk kaasje waar je de smaak van tomaat en olijven kunt proeven. Zo heb je een vleugje pizza op je kaasplank liggen. Best of both worlds beleef je met het Tomaat-Olijven kaasje

Tomaat-Olijven kaas 180g

Voor de natural beauty: gewoon kaas

Puur natuur, net zoals jij. Dat is de beste omschrijving van de naturel kaas die op het eerste oog ‘basic’ lijkt, totdat je deze kaas proeft. Want ook al ziet deze natural beauty eruit als een simpel Oer-Hollands kaasje van de boerderij, zonder deze kaas is jouw kaasplankje niet compleet. Want er is altijd wel iemand bij de borrel aanwezig die liever voor de veilige optie gaat en al die andere ‘gekke’ kaasjes liever links laat liggen. Speciaal voor tante Gerrie en oom Peter hebben wij de natural kaas. Lekker Hollands, lekker puur en voor de echte ‘nuchtere’ Nederlander onder ons. 

Naturel Kaasje 180g

Kaas waar je groen van gaat zien: prettig pesto kaasje

Heb jij wel eens groene kaas gezien? Dat dachten wij al! Groene kaas met pesto smaak is een echte eye-catcher op de borrelplank. We noemen dit kaasje de prettige pesto kaas. Waarom? Dit kaasje is prettig om naar te kijken, prettig om te proeven en prettig om te versturen, want ook dit kaasje kan door de brievenbus. Extra pluspuntje: wanneer je een pesto kaasje serveert weet je zeker dat iedereen een jaar later nog steeds over jouw groene kaasje praat. Want eerlijk, groene kaas? Hoe kom je op het idee? Natuurlijk bij SayCheeseToday!

Pesto kaasje 180g

Het kaasje met kruiden uit de tuin

Gek op een stukje kaas met kruiden? Dan moet jij kiezen voor het kruidenkaasje. Al het goede komt van het land, dus ook deze heerlijke kaas met kruiden. We kunnen heel veel vertellen over deze kaas, maar in het kort: met deze kaas eet jij ook een keertje brandnetels. Verder maken we er geen woorden aan vuil en is ons advies om het tuinkruiden kaasje gewoon te bestellen. 

Tuinkruiden Kaasje 180g

Hollandse fenegriek kaas, dus niet op z’n Grieks

Hoewel de Grieken ook best lekkere kaas hebben, zijn ze vandaag niet welkom op onze kaasplank. Want als Hollanders zijn we natuurlijk trots op onze eigen kaas en verdient die de spotlight op de kaasplank. Toch hebben we stiekem (niet zeggen dus) een kaasje met fenegriek kruiden in ons assortiment. Zo mogen de Grieken alsnog een beetje onderdeel zijn van ons feestje, want met deze kruiden uit het zuiden van Europa proef je in dit Hollandse kaasje een prettige nootsmaak. En na drie wijntjes en een aantal blokjes van deze kaas combineer jij de klompendans binnen een paar tellen met de sirtaki! Hoppa, dat is echt op z’n feneGrieks genieten. 

Fenegriek kaasje 180g

Een complete kaasproeverij online bestellen? 

Zo, we zijn door de lijst heen van kleine kaasjes die niet mogen ontbreken op de borrelplank. Is een keuze maken lastig? Of wil je gewoon alle soorten kaasjes van SayCheeseToday samen met vrienden proberen? Say no more! We hebben namelijk speciaal voor alle kaaskoppen een heerlijke kaas proeverij box. Dit kaaspakket heeft van alle bovenstaande kazen 1 stuk in de box. Zo heb je voor iedereen wel een heerlijke kaasje in huis, en kan niemand zeuren over dat zijn of haar favoriete kaas niet op de plank ligt. Niet twijfelen, maar gewoon bestellen! SayCheeseToday heeft de beste kaasjes die gewoon via de brievenbus bezorgd kunnen worden, ook voor een proeverij met z’n zessen

Andere soorten kaaspakketten en cadeaus voor de kaasliefhebber

Als het goed is ben je er ondertussen achter dat we bij SayCheeseToday online kaas verkopen. En nog beter, onze kaas kan gewoon door de brievenbus! We hebben kleine kaasjes in ons assortiment, maar je kunt ook geweldige kaaspakketten bestellen of de kaasliefhebber verrassen met kaas als cadeau. Van kaasplankjes tot extra’s om de borrelplank goed te vullen, bij SayCheeseToday vind je het allemaal online: originele brievenbuscadeaus tot aan zakelijke geschenken die volledig in het teken staan van kaas. Want eerlijk, welke Nederlander krijgt er geen glimlach van kaas op zijn gezicht. Say Cheese!