Laat een kaasproeverij thuis bezorgen!

Laat een kaasproeverij thuis bezorgen!

Bij SayCheeseToday hebben we voor alle fijnproevers een geweldige manier om te genieten van een echte kaasproeverij thuis. Verschillende soorten kazen die gewoon thuis bij je geleverd worden. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je vrienden optrommelen zodat jullie samen kunnen genieten van een pakket vol met kaas. Alles over de verschillende kaasproeverij pakketten van SayCheeseToday leggen we in dit blog aan je uit. Welke kies jij als favoriet? 

Waarom een kaasproeverij thuis het beste idee is

Zeg nou zelf, waarom zou je zelf allemaal moeite doen om verschillende kazen uit te zoeken en vervolgens zelf in huis te halen, als al het moeilijke werk allang door ons gedaan is. Inderdaad, wij hebben voor de echte kaaskoppen heel veel verschillende kaaspakketten in ons assortiment. Zo kun je gewoon vanaf je eigen bank, of keukentafel, een heerlijke proeverij serveren en samen met familie en vrienden een avondje genieten van geweldige kazen. Het enige wat jij hoeft te doen is online via onze webshop jouw favoriete pakket uit te kiezen. En is die keuze maken moeilijk? Dan bestel je ze toch allemaal! De kaasproeverij bezorging van SayCheeseToday maakt van elk moment een bijzondere beleving.  

Verschillende soorten pakketten met kaas

Omdat smaken verschillen hebben wij rekening gehouden met verschillende pakketten. Zo kun je zelf bepalen welke soort kaas je in de proeverij wilt toevoegen. Hou het lekker eenvoudig met de ‘normale’ kaasproeverij. Kies een kaasje en wij voegen wat extra’s toe zoals mosterd, olijven en knapperige bites. 

Liever twee smaken? Dan kun je altijd voor de proeverij dubbel op gaan zodat je geen last van keuzestress hebt. En voor de echte ‘kaasgekkies’ onder ons hebben wij het drie op een rij kaaspakket, dat betekent dat je gewoon 3 soorten kaas kunt uitkiezen en kunt proeven. Hello! 

Maak jouw kaasproeverij compleet met een kaasplankje

Loopt het water je al in de mond? Want we zijn nog niet klaar met de verschillende opties van kaas proeverij die je bij ons kunt bestellen. Naast de eerder genoemde pakketten hebben we namelijk ook proeverij die geleverd worden met een unieke kaasplank. Het is hetzelfde concept als het kiezen van een, twee of drie kaasjes, maar bij deze proeverijen krijg je dan een kaasplank die je ook voor andere momenten kunt gebruiken. Ook hier kun je zelf kiezen uit de verschillende smaken en wij beloven je dat je met deze pakketten de plank echt niet mis zult slaan. 

Nog meer kaas en cadeaus van SayCheeseToday

Naast onze heerlijke kaasproeverijen hebben we natuurlijk nog meer geweldige cadeaus in onze webshop. Wat dacht je van kaas versturen per post via een brievenbuscadeau? De ontvanger hoeft niet thuis te zijn, want wij hebben ervoor gezorgd dat de kaas door de brievenbus past. Of ontdek andere cadeaupakketten zoals kaas & wijn of kaas & bier. En voor de brave kaaskoppen onder ons hebben we ook nog cadeaupakketten met een alcoholvrije versnapering. Originele cadeaus, zakelijk of gewoon voor een vriend of vriendin, bestel je online bij SayCheeseToday.nl. Ook voor evenementen, partijen of een ander speciaal moment kun je een leuk kaasje als cadeau geven. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan.

Smile, want cheese is on the way!